Multiverktøy ST300 m/taske

Velg Variant

Multiverktøy ST300 m/taske

Dette er et solid multiverktøy med en ekstra stor tang med smal spiss, som gjør at du enkelt kommer til trange plasser hvor det ellers kan være vanskelig å komme til med tang. Super Tool 300 er enkelt å bruke med hansker; verktøyene er lette å vippe ut på grunn av de kraftige og store utfresningene. Den utskiftbare avbitertangen er enkel å bytte ut selv ved behov. Med sine mange ulike funksjoner, er Super Tool et verktøy for proff - segmentet.


Priser
Minste antall: 1 stk
Antall 1
Pris/stk 1600,00

Antall

Størrelser Antall
ES
BL

Produktfarge

Stainless


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Forespørsel


Om: Multiverktøy ST300 m/taske
stk.

   76 96 10 70
   rimo@rimo.noLeatherman®

Siden 1983 har Leatherman produsert innovative multiverktøy. I motsetning til andre konkurrerende merker så er Leatherman et ?All American brand?, dvs alle vitale businessenheter som bl.a. produktutvikling og produksjon foregår i USA.

Verktøyene er av aller høyeste kvalitet og svært robuste; derfor kan Leatherman gi en helt unik 25-års garanti som dekker det meste.

Leatherman har et bredt sortiment som passer til de fleste brukere. Om man er profesjonell håndverker, friluftsperson, militær eller en urbanist som bor på hybel og har behov for en verktøyboks i lommeformat, så har Leatherman modellen som passer akkurat deg.


Vis samtlige produkter fra Leatherman®
Artikkelnummer LM831148-Stainless
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.