Førstehjelpspakke Mountain Leader

Førstehjelpspakke Mountain Leader

Dette er et velutstyrt førstehjelpssett laget for de som skal kunne ta ansvar for en gruppe på tur. Lifesystems Mountain Leader-settet er meget godt utstyrt, og gir deg mulighet til å yte førstehjelp til de fleste vanlige skader som kan oppstå på tur. Settet er kompakt pakket, slik at det passer godt i sekken.

Førstehjelpssettet inneholder 64 deler: Førstehjelpsbrosjyre, lavtheftende bandasje, vinylhansker, vevd bandasje, gaskompress, plaster, gnagsårplaster, branngel, sinkoksid-tape, micropore-tape, kreppet bandasje, trekant-bandasje, medium bandasje, øyelapper, plasterrull, sårlukkingsstrips, antiseptiske våtservietter, duct tape, lysstav, termometer, munn-til-munn ansiktsmaske, saks, førstehjelpssaks, pinsett og sikkerhetsnåler.

Førstehjelpssettet leveres i en slitesterk taske i ripstop-nylon, med vanntett glidelås. Tasken  har interne rom for enkel oppbevaring. Vekt: 930 gram. Størrelse: 230 x 180 x 100 mm.


Pris 1040,00 kr

Antall


Produktfarge

Red


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Forespørsel


Om: Førstehjelpspakke Mountain Leader
stk.

   76 96 10 70
   rimo@rimo.noLifeSystems®

Kompromissløs kvalitet og ytelse er kjernen i hvert eneste Lifesystems-produkt.

Våre førstehjelpssett har ikke bare den høyeste kvaliteten på innholdet, men er også pakket i værbestandig og slitesterke etuier. Våre myggnett er laget av sterk hexagonal mesh og har enkle justeringssystemer. Våre innsektsmidler benytter spesialtilpassede formler for å ivareta den beste beskyttelsen hvor enn du skal. Og produktene i vårt «mountain survival» sortiment har blitt utprøvd og testet i noen av verdens mest fiendtlige omgivelser for å gi høyest mulig ytelse og beskyttelse fra elementene.

Enten du reiser jorden rundt eller bare skal på en dagstur i friluft, er din helse og sikkerhet ivaretatt. Vårt mål i Lifesystems er å tilby den essensielle beskyttelsen du trenger uten å inngå kompromisser ? fordi du heller skal trenge å gjøre det.


Vis samtlige produkter fra LifeSystems®
Artikkelnummer LS1050
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.