EXENTRI® Miniwallet eksklusiv lommebok i skinn med RFID blokk

Velg Variant

EXENTRI® Miniwallet eksklusiv lommebok i skinn med RFID blokk

Swipe & block! Lesbar baklomme. RFID beskyttet frontlomme. Rask tilgang. Kvalitetsmaterialer. Norsk design. 6 lommer for kort og sedler.

Nyheten EXENTRI Miniwallet kombinerer det beste fra to verdener; den ene siden kan raskt og enkelt avlese adgangskort m.m, uten å trekke kortet ut av lommeboken. Den andre siden er utstyrt med RFID blokk, som beskytter dine kredittkort mot elektronisk tyveri. En"liten, tynn og funksjonell lommebok som gir rask tilgang og organiserer kort og sedler på en smart og sikker måte. Laget av ekte skinn og rustfritt stål for et eksklusivt uttrykk og lang holdbarhet. Godt håndarbeid og materialer av høy kvalitet er selve kjernen til EXENTRI Wallets.

Den kan preges med logo/budskap på forsiden og baksiden. Leveres i en lekker eske.

Registrert produkt design.


Priser
Minste antall: 10 stk
Antall 10 25 50 100 200 500
Pris/stk 289,00 249,00 229,00 208,00 183,00 161,00

Antall


Produktfarge

Svart


Total pris kr

Prisspesifikasjon

Forespørsel


Om: EXENTRI® Miniwallet eksklusiv lommebok i skinn med RFID blokk
stk.

   76 96 10 70
   rimo@rimo.noEXENTRI®

EXENTRI Wallets er et resultat av to unge nordmenn som ble oppmerksomme på den økende etterspørselen etter en mer moderne lommebok. De ønsket å lage en liten, praktisk og brilliant lommebok som kombinerte funksjonalitet med klassisk stil og moderne behov for lagringsplass til flere kort, sedler og kvitteringer, samt umiddelbar tilgang til kort. Sammen utviklet de et unikt design hvor man beholdt lommeboken slank, stilig og svært funksjonell. Resultatet ble den norske oppfinnelsen EXENTRI Wallet. Gjennom årene har lidenskapen vokst og merkevaren EXENTRI representerer innovasjon og kvalitetsprodukter med unike egenskaper.


Vis samtlige produkter fra EXENTRI®
Artikkelnummer EX MIW 401
Material Ekte skinn og rustfritt stål
Dimensioner Ca. 90x60x10 mm
Vikt ca. 50 g
Paketering Elegant eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.